2012. február 1., szerda

Crystal NaturalE-vitamin+szőlőmagolaj foly.szappan - Jelenlegi ára: 2 300 Ft


Crystal Natural E-vitamin + szőlőmagolaj folyékony szappan (150ml)
A hidegen sajtolással kinyert szőlőmag olaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, flavonoidokban, telítetlen zsírsavakban, és különösen E-vitaminban. Antioxidáns hatása révén, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így lassítva a szervezet öregedési folyamatát.
A szőlőmagolaj pozitív tulajdonságait hosszan lehetne sorolni. Ezek közül csak néhány valóban meggyőző tény: megerősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. A hámrétegben kifejtett bőrregeneráló hatása révén már évszázadok óra a legmagasabb minőségű gyógyolajok között tartjuk nyilván.
A szőlőmagolaj az egészséget és a szépséget nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is megőrzi. Speciális tulajdonsága, hogy képes regenerálni a szövetekben lévő kollagént, így megelőzhető vele a korai öregedés, használatával simább és rugalmasabb marad a bőr - masszázsoknál előszeretettel alkalmazzák. Mivel nagyon könnyen és gyorsan felszívódik, kedvező hatással van a száraz bőrre. Ez az értékes olaj nem csak a bőrünket teszi szebbé, hanem bizonyítottan erősíti a hajhagymákat is, így a szőlőmag sampon egyszerre puhítja a fejbőrt és táplálja a hajhagymákat.



Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 03:12
. Crystal NaturalE-vitamin+szőlőmagolaj foly.szappan - Jelenlegi ára: 2 300 Ft