2012. január 24., kedd

Csúcs divatos csomag kislánynak 5-6év - Jelenlegi ára: 600 Ft

Köszöntelek az aukciómon!
Kislányaim szebbnél-szebb ruháit teszem fel eladásra, csak olyanokat, amit magam is szívesen ráadnék gyermekemre! Ha a ruháknál hibát észlelek esetleg, azt a leírásban jelzem! Nézd meg a többi aukciómat, ha van egy kis időd, egyben jobban jársz postaköltségileg is! : -)
Sikeres licitálást mindenkinek!
Palomino a C&A-tól, TCM divatos és  márkás darabok. Csinos és sportos darabok egyben! Össz. 335 g
TCM farmer nadrág, harisnya fölé is nagyon csinos, szív alakú, különleges zsebekkel és patentokkal 110-116. Derékb. max. 29 cm-gumival szabályozható, hossza 33 cm. Újszerű.
Palomino poló  csillogó kis flitterekkel, hossza 44 cm, mellsz. 31 cm. Szép állapotú. 116 méretileg. Olyan mintha kis bolerot viselne a kislány poló felett.
Nem fogsz benne csalódni!
Az aukció megnyerése esetén kérlek 1 héten belül rendezd a vételárat, ellenkező esetben negatív értékelés mellett újra meghirdetem a terméket! Licitet nem törlök és simán csak és kizárólag a vevő saját felelősségére adok  fel levelet! Aukciókat összevárhatsz, de ebben az esetben is ügyelj az 1 hét határidőre,   szívesen összerakom számodra a csomagot és természetesen egyben postázom majd. Az aukció megnyerése után az utaláshoz szükséges adatokat a rendszer küldi a vásárlási értesítőben!   Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 12:45
. Csúcs divatos csomag kislánynak 5-6év - Jelenlegi ára: 600 Ft