2011. április 24., vasárnap

Puritans Guarana élénkítőszer 1200mg/90db - Jelenlegi ára: 3 720 Ft

Rövid leírás:
Általános élénkítő szer. Természetes fogyasztó szer. Növeli az állóképességet. Közérzetjavító. Görcsoldó hatású. Szabályozza vérnyomást és a szívműködést. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet. Fokozza a potenciát. Segíti az emésztőrendszer működését. Megkönnyíti a hosszú utazás, az időeltolódás és a trópusi éghajlati viszonyok okozta megterhelés elviselését  Segít a másnaposság leküzdésében.
Kiterjesztett leírás:
Guarana kivonatot tartalmazó, elnyújtott hatástartalmú, természetes eredetű étrend-kiegészítő. Élénkítő hatását 5 - 6 órán keresztül fejti ki. Természetes eredetű étrend-kiegészítő, természetes energizáló gyógynövény (kávé-helyettesítő). Hatása hasonló a koffeinhez, fokozza a szellemi aktivitást, közérzetjavító hatású. A kávéval ellentétben folyamatos frissességet, éberséget biztosít egész nap, a szervezet terhelés alatti teljesítményének javítására. Alkalmazás:
1. / Általános élénkítő szer: Hatásosan serkenti a központi és vegetatív idegrendszer működését, álmosság, fáradtság, hosszabb vezetés esetén jó hatású.
2. / Természetes fogyasztó szer: Súlycsökkenést eredményez - zsírégető hatása miatt - súlyproblémákkal küszködőknél. Megszünteti, ill. csökkenti az éhségérzetet. Fogyasztása számos nyomelemmel, vitaminnal, ásványi sóval és aminosavval gazdagítja szervezetünket.
3. / Növeli az állóképességet: Sportolók, atléták, testépítők a guarana segítségével növelhetik eredményeiket!
4. / Közérzetjavító: Testi, szellemi fáradtság, kimerültség esetén élénkíti, stimulálja az egész szervezetet, mind pszichikai, mind fizikai értelemben. Hozzásegít a stressz és a betegségek leküzdéséhez. Növeli az életkedvet és az aktivitást. Vitalizáló hatású.
5. / Görcsoldó hatású: Jól alkalmazható fejfájás, migrén és menstruációs panaszok megszüntetésére ill. csökkentésére.
6. / Szabályozza vérnyomást és a szívműködést: Megszünteti a vérnyomás-ingadozást, a túl magas, ill. a túl alacsony vérnyomást, egyenletesebbé teszi a szívműködést. Serkentő, frissítő hatása nem okoz szívdobogást.
7. / Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet. Megkönnyíti a tanulást és a memorizálást.
8. / Fokozza a potenciát: Mindkét nemnél erősítheti a szexuális aktivitást.
9. / Segíti az emésztőrendszer működését: Javítja a gyomor és bélműködést, méregteleníti a szervezetet.
10. / Megkönnyíti a hosszú utazás, az időeltolódás és a trópusi éghajlati viszonyok okozta megterhelés elviselését.
11. / Csökkenti az alkohol levertséget okozó hatását. Segít a másnaposság leküzdésében.
Vegetáriánusok is fogyaszthatják. 18 éves kor alatt nem ajánlott.
Olyan anyaggal van bevonva, hogy könnyen lenyelhető legyen.
Tartalmaz: dikalcium-foszfátot, növényi cellulózt, kroszkarmellózt, növényi sztearinsavat, szilícium-dioxidot, növényi magnézium-sztearátot.
Nem tartalmaz: mesterséges színezőanyagot, ízesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.


Jelenlegi ára: 3 720 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 13:43
. Puritans Guarana élénkítőszer 1200mg/90db - Jelenlegi ára: 3 720 Ft